Keeda makaronid peaaegu pehmeks ehk al dente. Nõruta.
Lõika sink väikesteks kuubikuteks ja kuumuta paar minutit pannil võis. Lisa herned ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Prae tasasel tulel 10-15 minutit.
Sega juurde nõrutatud makaronid. Puista peale hakitud peterselli ja küüslauku. Serveeri kohe.
Variatsioonid:
Puista valmis roale riivitud Parmesani.
Lisa koos singiga pannile ka hakitud sibulat.
Kui armastad koorekastmeid, võid pannile lisada väikese paki vahukoort.
Herned lasin pannil veidi liiga pehmeks, aga maitse poolest oli väga hea söök. Kiire ja lihtne. Lapsed herneid ei tahtnud, õnneks olid nõus välja nokkima. Tavaliselt ei söö siis üldse, kui herneid näevad :)
Makaronid prantsusepäraselt
Singi ja roheliste hernestega makaronid. Valmis roale puista hakitud peterselli ja küüslauku ehk persillade't.
Nami-Nami soovitab kasutada Italpasta tooteid.