Spageti-oasupp

Itaaliahõnguline tummine supp.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 sl päevalilleõli

1 hakitud sibul

1 suur hakitud kartul

2 tükeldatud porgandit

2 tükeldatud varssellerit

400 g purustatud tomatit

1 l köögiviljapuljongit

2 sl hakitud värsket peterselli

1 sl hakitud värsket punet

soola ja musta pipart

225 g spagette

400 g rohelisi aedube

Valmistamine

Kuumuta õli suurel pannil, lisa sibul ja hauta klaasjaks. Lisa värsked köögiviljad ja hauta paar minutit. Lisa tomatid, puljong, maitseroheline ja maitseained. Kuumuta keemiseni, hauta 30 minutit.

Lisa spagetid ja keeda veel 5 minutit. Viimasena lisa rohelised oad ja hauta seejärel veel 10 minutit.

Serveeri kuumalt krõbeda leivaga.

Loe veel:


Retsept on Briti ajakirjast Prima 19/1992, pildi tegi KIRSIKE.

LISA KOMMENTAAR

alberta
postitatud 26.04.2007 13:22

Seda tuleb küll rohkem kui 4 portsionit. Väga hea supp. Järgmiseks päevaks soojendada jättes tuleb arvestada, et makaron paisub ja kuivatab supi pajaroaks.

veenus
postitatud 25.02.2009 18:48

maitse poolest tuli hea aga vedelikku jäi kuidagi väheks, liiga paks tuli, kuigi kogused täpselt retsepti järgi

Kirsike
postitatud 31.10.2011 22:18

Kogus oli tõesti suurem, kui neljale. Vett läks ikkagi ka rohkem. Ja oad panin enne kui spagetid. Aga maitses hästi.