Murenda pärm kaussi. Lisa suhkur ja käesoe piim, sega kuni pärm on lahustunud. Lisa sool, suurem osa jahust ja jahtunud sulavõi. Sõtku sitkeks ja läikivaks tainaks, vähehaaval ülejäänud jahu lisades. Puista tainale veidi jahu, kata puhta köögirätikuga ning lase soojas tuulevaikses kohas umbes 45 minutit kerkida.
Jaota kerkinud tainas neljaks osaks ja vormi iga osa palliks. Rulli iga pall umbes 24 cm läbimõõduga kettaks ja lõika kaheksaks sektoriks. Tõsta iga sektori laiemale osale teelusikatäis moosi. Rulli sarvesaiaks kokku, alustades laiemast servast.
Pane sarvekesed küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja lase rätiku all 20-30 minutit kerkida.
Määri pealt lahtiklopitud munaga ja puista peale pärlsuhkrut.
Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 7-8 minutit, kuni saiakesed on kuldsed.
Moosisarved
Moositäidisega maitsvad sarvesaiad. Pärmitainas on rikastatud rohke võiga, nii et see on mõnusalt pehme ja mure.