Paneeritud pommu

Kreekas ja Küprosel levinud pommu e. baklažaani serveerimise viis.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
55 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 suurem pommu e. baklažaan

2 muna

1 dl riivsaia

soola ja musta pipart

näpuotsaga muskaatpähklit

praadimiseks oliiviõli

Valmistamine

Lõika pommu viiludeks, pane need kergelt soolasesse vette 30 minutiks likku. Siis nõruta hoolega ja patsuta köögipaberiga kuivemaks. 

Klopi munad lahti, maitsesta riivsai soola ja pipraga. Kasta pommuviilud esmalt munasse, siis riivsaia sisse.

Prae õlis keskmisel kuumusel pehmeks. Seejärel tõsta kuumust ja prae krõbedaks. Lase liigsel õlil köögipaberil nõrguda ning serveeri.

Pildi tegi QSTI.

LISA KOMMENTAAR