Toorjuustu-tuunikalaomlett

Tuunikala ja toorjuustu täidisega omlett.

Kogus
kahele-kolmele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6 muna

0.5 dl vett

0.5 tl soola

0.25 tl valget pipart

Praadimiseks:

võid või õli

Täidis:

1 nõrutatud tuunikalakonserv

1 sl hakitud murulauku

100 g meelepärast Saaremaa toorjuustu

Valmistamine

Klopi kanamunad lahti, lisa vesi ja maitseained.

Sulata rasvaine pannil. Vala munasegu pannile ja küpseta, segades omletisegu servadelt keskele.

Laota pehmendatud toorjuust, tuunikala ja hakitud maitseroheline omletile, kuumuta veidi.

Voldi omlett pooleks, jaota kaheks ja tõsta kohe taldrikutele.

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kokkamas95
postitatud 11.04.2010 18:33

Maitsev kreemise täidisega omlett.

Pille
postitatud 08.06.2016 08:23

Marjo saatis sellise pildi:

Jeti
postitatud 14.07.2015 08:05

Lihtne ja hea ning vaheldus tavapärastele omlettidele.

Kaare
postitatud 08.06.2016 08:17

Mulle ka maitses! Mahlane.

Saima Jänes
postitatud 22.07.2016 11:09

Maitseb väga!

Urve Kalda
postitatud 22.07.2016 14:41

ooo see on maitsev küll

Riina
postitatud 26.04.2017 18:46

Maitsete kooslus tundus hea, aga mul tekkis kaks küsimust - kui suure panniga te sellist kogust ühekorraga omletiks teete? Ja teine küsimus on selle kohta, et mida tähendab "küpseta, segades omletisegu servadelt keskele"? Tänan tähelepanu eest!

Pille
postitatud 26.04.2017 21:11

Riina - pann võiks olla 28-30 cm läbimõõduga. "Sega omletisegu servadelt keskele" seda tähendabki, et spaatliga tõstad külgede poolt juba hüübinud segu keskele, mis annab võimaluse "vedelale" munasegule panni servadele valguda ja seal kenasti ära hüübinud. Klassikaline omleti valmistamise viis, ühesõnaga :)