6 muna
0.5 dl vett
0.5 tl soola
0.25 tl valget pipart
Praadimiseks:võid või õli
Täidis:1 nõrutatud tuunikalakonserv
1 sl hakitud murulauku
100 g meelepärast Saaremaa toorjuustu
Klopi kanamunad lahti, lisa vesi ja maitseained.
Sulata rasvaine pannil. Vala munasegu pannile ja küpseta, segades omletisegu servadelt keskele.
Laota pehmendatud toorjuust, tuunikala ja hakitud maitseroheline omletile, kuumuta veidi.
Voldi omlett pooleks, jaota kaheks ja tõsta kohe taldrikutele.
Pildi tegi Kaare.
Maitsev kreemise täidisega omlett.
Lihtne ja hea ning vaheldus tavapärastele omlettidele.
Mulle ka maitses! Mahlane.
Maitseb väga!
ooo see on maitsev küll
Maitsete kooslus tundus hea, aga mul tekkis kaks küsimust - kui suure panniga te sellist kogust ühekorraga omletiks teete? Ja teine küsimus on selle kohta, et mida tähendab "küpseta, segades omletisegu servadelt keskele"? Tänan tähelepanu eest!
Riina - pann võiks olla 28-30 cm läbimõõduga. "Sega omletisegu servadelt keskele" seda tähendabki, et spaatliga tõstad külgede poolt juba hüübinud segu keskele, mis annab võimaluse "vedelale" munasegule panni servadele valguda ja seal kenasti ära hüübinud. Klassikaline omleti valmistamise viis, ühesõnaga :)
Toorjuustu-tuunikalaomlett
Tuunikala ja toorjuustu täidisega omlett.