Oad à la Polonaise

'Oad à la Bolognese' sobib eelroaks või kergeks eineks või lisandiks kala, liha või lihapallide juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

500 g rohelisi aedube (võivad olla külmutatud)

vett

soola

75 g sulatatud võid

1-2 keedetud muna

hakitud peterselli

Valmistamine

Keeda oad kergelt soolases vees peaaegu pehmeks (8-10 min). Vala vesi ära ja laota oad soojale alusele.

Vala peale sulavõi ja puista peale hakitud keedumuna ja peterselli.

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Metsvaarikas
postitatud 18.07.2008 09:00

Väga maitsev! Olen teinud ka türgiubadega nin peterselli asemel kasutanud värsket tüümiani.

Aurora
postitatud 08.08.2008 15:23

Õhtuks tegin midagi kerget selle mugandusega, et praadisin oad võis kergelt läbi. Oli mõnus küll.