'Oad à la Bolognese' sobib eelroaks või kergeks eineks või lisandiks kala, liha või lihapallide juurde.
500 g rohelisi aedube (võivad olla külmutatud)
vett
soola
75 g sulatatud võid
1-2 keedetud muna
hakitud peterselli
Keeda oad kergelt soolases vees peaaegu pehmeks (8-10 min). Vala vesi ära ja laota oad soojale alusele.
Vala peale sulavõi ja puista peale hakitud keedumuna ja peterselli.
Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Väga maitsev! Olen teinud ka türgiubadega nin peterselli asemel kasutanud värsket tüümiani.
Õhtuks tegin midagi kerget selle mugandusega, et praadisin oad võis kergelt läbi. Oli mõnus küll.
Oad à la Polonaise
'Oad à la Bolognese' sobib eelroaks või kergeks eineks või lisandiks kala, liha või lihapallide juurde.