6 sl Saare toorjuustu
100 g Saaremaa riivjuustu
mõned värsked karulaugulehed
Lõika leib horisontaalselt pooleks. Aseta leivapooled lõikelauale, lõikepind ülal. Määri mõlemale leivapoolele toorjuustu, siis kata üks pool riivjuustu ja hakitud karulauguga, tõsta peale teine leivapool. Natuke riivjuustu puista ka peale.
Mässi leib fooliumisse, nii et veidi jääks nisuleiba välja paistma - siis küpseb see pealt mõnusalt krõbedaks.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni juust on sulanud.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Oleme aastaid taolist lavašši teinud, parim on vähemalt poole (võib priisata ka terve karbiga) karbi toorjuustu või Merevaigu ja ürtidega.
Sai ka järgi proovitu. Lisaks panin tomativiilud ja suitsuvorsti viilud vahele ja väga hea oli:)
Väga hea sai, tegin kohe mitu päeva järjest seda mõnusat leiba. Teisele panin õhukesi Chorizo vorsti viile ka vahele. Kujutan juba ette kui ma sügisel seda aias vohama hakanud peterselliga teen :) Super inspireeriv retsept ja karulauguga on ikka väga maitsev ka.
Väga maitsev. Kasutasin toorjuustu asemel Merevaiku ja ahju asemel grillisin mõlemalt poolt. Esialgu oli küll hirm, kuidas leiba grillil ümber keerata, ilma et see laguneks, aga väga edukalt sai hakkama. Teen teinekordki.
Tõesti mõnus. Vahele panin karbi Farmi oliivi-tomati toorjuustu, maitserohelist ja päikesekuivatatud tomatit, riivitud juustu õige pisut. Sobis hästi küpsetatud aedviljadega.
Väga maitsev, kasutasin merevaiku!
No see näeb küll liiga isuäratav välja! :)
See on superhea. Oleme sel kevadel juba mitu korda teinud.
See on ülihea! :)
Ülimalt lihtsalt ja kiirelt valmiv. Selline laiskvorsti variant. Juustu läks topeltkogus ja karulauku kah ikka ohtralt kohe.
Sain küla peal, imemaitsev!
Sai proovitud, supermaitsev :)
Juustu ja karulauguga täidetud Gruusia leib
Ahjusoe juustutäidisega leib sobib ideaalselt väikeseks vahepalaks või siis mõne lahjema supi kõrvale.