lahustuva kohvi graanuleid, vahukoort ja vaarikaid või muid marju
Valmistamine
Paisuta želatiin 1 dl vees ja sulata seejärel nõrgal kuumusel.
Sega hulka lahustuv kohv ja pool suhkrust. Jahuta pisut, lisa Teeling Small Batch viski ja ülejäänud suhkruga vahustatud munakollased. Lase segul jahtuda.
Vahusta eraldi nõudes rõõsk koor ja munavalged, sega omavahel ja siis ettevaatlikult kohvisegusse.
Tõsta suurde vormi või magustoidupokaalidesse ja aseta külmikusse tarduma.
Serveerimisel kaunista vahukoore, marjade ja lahustuva kohvi puruga.
Pereköögi retsept (märts 1999), retsept ilmus ka raamatus "100 Magustoitu" nime "Iiri kohvi mousse" all. Pildi tegi NEF.
Iiri kohvi kreem
Õrn ja mahe magustoit iiri kohvi sõpradele.