Šveitsi juustusupp

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 sl võid

3 sl nisujahu

2 tl mahedat paprikapulbrit

3 dl liha- puljongit

1 tk munakollast

1 dl 10% rõõska koort

2 dl riivitud juustu

Valmistamine

Sulata potis või, lisa jahu ja paprikapulber. Sega, ent ära pruunista.
Vala juurde puljong ja keeda 10 minutit.
Klopi munakollane ja rõõsk koor läbi ning lisa supile.
Viimasena lisa supile riivitud juust, samal ajal pidevalt segades.
Soovi korral võid supi sisse panna ka keedetud juurvilju (hernes, porgand, lillkapsas).

Retsept ilmus ajalehes Postimees Arter 5.2.2000
LISA KOMMENTAAR