Eeltööd: vajadusel sulata pärmi-lehttainas. Keeda munad peaaegu kõvaks (u 7-8 minutit). Koori ja viiluta sibul.
Rulli lehttainas jahusel laual veidi õhemaks. Kui valmistad ühe suure piruka, siis tee taina servast umbes 1 cm kaugusele kerge sisselõige - see aitab pirukal vormi hoida.
Sega toasoe toorjuust ja nõrutatud tuunikala, laota ühtlase kihina lehttainapõhjale. Aseta peale sibularattad, maitsesta sidrunipipraga. Puista peale hakitud keedetud munad ja viimasena kata riivitud mozzarella-juustuga.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.
Estoveri retsept (Kristel Vokk), siin veidi mugandatud kujul.
Tuunikalapirukas
Pärmi-lehttainapirukas tuunikala, mozzarella ja toorjuustuga.