Tuunikalapirukas

Pärmi-lehttainapirukas tuunikala, mozzarella ja toorjuustuga. 

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g pärmi-lehttainast

2 muna

150 g murulauguga toorjuustu

200 g purk veega tuunikalakonservi

1 väike sibul

200 g mozzarella juustu

maitse järgi MEIRA sidrunipipart

Valmistamine

Eeltööd: vajadusel sulata pärmi-lehttainas. Keeda munad peaaegu kõvaks (u 7-8 minutit). Koori ja viiluta sibul.

Rulli lehttainas jahusel laual veidi õhemaks. Kui valmistad ühe suure piruka, siis tee taina servast umbes 1 cm kaugusele kerge sisselõige - see aitab pirukal vormi hoida. 

Sega toasoe toorjuust ja nõrutatud tuunikala, laota ühtlase kihina lehttainapõhjale. Aseta peale sibularattad, maitsesta sidrunipipraga. Puista peale hakitud keedetud munad ja viimasena kata riivitud mozzarella-juustuga. 

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.

Estoveri retsept (Kristel Vokk), siin veidi mugandatud kujul. 

LISA KOMMENTAAR

Ri
postitatud 08.01.2014 14:11

Interesting... Do you have this recipe in English?