Apelsinisalat granaatõunaseemnetega

Mõnusalt kerge salat, kus tervislikud granaatõunaseemned lisavad värvi ja särtsu ning maitset annab kardemonisuhkur.

Sobib kenasti pühadelauale!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 suurt mahlast apelsini

1 granaatõun

1 sl tavalist või pruuni suhkrut

1 tl MEIRA jahvatatud kardemoni

Valmistamine

Koori apelsinid terava noaga, siis lõika ristipidi õhukesteks viiludeks. Laota suurele taldrikule.

Puhasta granaatõunaseemned, puista apelsiniviiludele. 

Sega suhkur ja jahvatatud kardemoniseemned, puista salatile.

Serveeri kohe või lase jahedas maitsestuda. 

Retseptiidee on Rootsi ajakirjast Lantliv Mat & Vin, nr 6/2012. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Helika P @ FB
postitatud 06.01.2014 16:24

Valmis laual. Imeline.

Ruth R @ FB
postitatud 24.01.2015 16:31

see on olnud meie menüüs juba aastaid ja maitseb endiselt hästi!

Maria
postitatud 03.12.2020 07:52

Imeilus!