Sulata või 30 cm praepannil mõõdukal tulel. Lisa kollajuur ja hakitud küüslauk ning prae umbes 3 minutit, kuni küüslauk on aromaatne.
Lisa 7,5 dl hakitud tilli ning nõrutatud oad. Kuumuta umbes 2 minutit, kuni till on veidi kokku vajunud.
Lisa uhmris tambitud safran ning vesi, kuumuta keemiseni. Alanda kuumust, kata pann kaanega ning hauta parajalt vaiksel tulel umbes 1,5 tundi, kuni oad on pehmed.
Maitsesta soola-pipraga ning lisa ülejäänud till.
Suru lusikaseljaga tilli-oapadja sisse 4 lohku. Löö igasse lohku üks toores muna. Jätka kuumutamist umbes 3 minutit, kuni munad on veidike hüübinud.
Enne serveerimist puista peale veel safranit.
Nipid ja soovitused:
Põhja-Iraanis kasutatakse selle roa tegemiseks (värskeid) põldube. Mujal võib kasutada eelnevalt leotatud võiube, neerube või põldube.
Munad tilli-oapadjal ehk baghali ghatogh
Põhja-Iraani tüüpiline roog. NB! Tilli läheb vaja umbes liiter!!!