Tore viis prantsuse sarvesaiade e. croissant'ide serveerimiseks laisal pühapäevahommikul :)
2 värsket croissant'i e. sarvesaia
2 küpset tomatit
2 viilu sinki
2 viilu juustu
Kuumuta ahi 180°C.
Lõika sarvesaiad peaaegu pooleks. Täida saadud tasku tomati-, singi- ja juustuviiluga.
Aseta ahjuplaadile ning küpseta 180-kraadises ahjus u 5 minutit, kuni juust on sulanud ja sarvesai soe.
Serveeri kohe.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Olid hommikul laual, lapsed fännavad! Käisin veel ekstra kell 7 pagariäris sarvesaiade järel :P
Sarvesaiad singi, juustu ja tomatiga
Tore viis prantsuse sarvesaiade e. croissant'ide serveerimiseks laisal pühapäevahommikul :)