Võta hägis pakendist välja ja murenda väiksemateks tükkideks.
Määri lasanjevorm kergelt võiga. Laota kolmandik hägisest ühtlase kihina vormi põhja, kata lasanjeplaatidega.
Nüüd laota peale ülejäänud hägis, kata tomativiiludega.
Kata taas lasanjeplaatidega. Kõige peale määri bešamellkaste - kontrolli, et kõik lasanjeplaadid oleksid pealt kastmega kaetud! Puista peale riivitud juust ja nirista üle veidikese oliiviõliga.
Küpseta 200-kraadises ahjus 45-60 minutit, kuni lasanje on läbinisti küps ja pealt kaunilt kuldne.
Retsept on mugandatud Sue Lawrence'i raamatust "Cook's tour of Scotland: from Barra to Brora in 120 recipes". Mina valmistasin hägise ise, kasutasin seda retsepti.
Lasanje hägisega
Mina tegin ka hägise ise, aga loomulikult sobib kasutada ka poe-hägist :)