100-120 g suitsutatud peekonit
1 väike punane paprika
1 väike purk konservitud maisi
peotäis värsket koriandrit
150 g riivitud juustu
Haki peekon väiksemateks tükkideks. Kuumuta pann, lisa peekonikuubikud ja prae 4-5 minutit keskmisel kuumusel, kuni peekon hakkab pruunistuma. Lisa kuubikuteks lõigatud paprika ja prae veel paar minutit.
Võta pann tulelt, sega juurde nõrutatud konservmais ning hakitud koriander, maitsesta musta pipraga.
Aseta nisutortilja kuumale kuivale pannile, puista peale õhuke kiht riivjuustu. Laota ühtlase kihina peale umbes neljandik maisi-peekoni-paprikasegust, siis peale jälle riivjuustu. Suru peale teine nisutortija.
Kui quesadilla on altpoolt kenasti kuldne ja pruunitäpiline, siis keera spaatli abil ettevaatlikult ringi ja pruunista ka teiselt poolt. Võta quesadilla pannilt, tõsta kõrvale. Valmista samal moel veel kolm quesadilla't.
Serveerimiseks lõiga quesadilla'd sektoriteks (nt kuueks).
Kõrvale paku hapukoort ja guacamole't või kiiret avokaadodippi.
Quesadilla peekoni ja maisiga
Quesadilla on juustuga (hisp. k. queso) täidetud nisujahust tortilja. Siin on see täidetud paprika, peekoni ja magusmaisiga.