Vürstikas punase kapsa salat

Aasiapärane coleslaw sobib hästi grillipeole. Salat säilib külmkapis mitu päeva. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

400-600 g punast kapsast

1 punane sibul

2 porgandit

2 sl seesamiseemneid

peotäis hakitud lehtpeterselli

Salatikaste:

1 dl majoneesi

2 tl mett või suhkrut

1 dl magusat tšillikastet

2 sl valge veini äädikat või õunaäädikat

1 tl soola

Valmistamine

Lõika kapsas peenikesteks ribadeks, riivi või viiluta porgandid õhukeselt. Lõika sibul peenikesteks ribadeks.

Sega kastmeained omavahel, siis sega kaste ülejäänud komponentide hulka. Serveerimisel puista peale seesamiseemneid.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Selveri retseptilehest ja Lia Virkuse raamatust "Lia köök" (Ajakirjade Kirjastus, 2013)

LISA KOMMENTAAR