Kanamaksa ja chorizo salat

Soe ja toekas salat, mis meie perele väga-väga meeldis. Mugandatud Briti koka James Martini retseptist. 

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200 g chorizo-vorsti

1 sl võid

500 g puhastatud kanamaksa

100 g noori salatilehti

väike kimp peterselli

Salatikaste:

1 sl oliiviõli

1 sl veiniäädikat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika chorizo juppideks, prae suurel praepannil krõbedaks. Tõsta kurnlusikaga pannilt kõrvale.
Võta pannilt umbes 1 sl "chorizo-õli", sega see koos oliiviõli ja veiniäädikaga. Maitsesta saadud salatikaste soola-pipraga.
Sulata või samal pannil, siis lisa kanamaksatükid ning prae neid mõlemalt poolt 2 minutit.
Sega kõik salatikomponendid suures kausis, nirista peale salatikaste, sega kergelt läbi ja serveeri kohe.

Retsept on briti ajakirjast BBC Good Food (October 2011, Chicken liver and chorizo salad)

LISA KOMMENTAAR