500 g puhastatud kõrvitsat
2 dl hapupiima või keefirit
2 muna
240-360 g nisujahu (4-6 dl)
1 tl söögisoodat
2 sl suhkrut
näpuotsaga soola
veidi riivitud sidrunikoort
Praadimiseks:õli
Riivi toores kõrvits peene riiviga. Sega juurde hapupiim ja klopitud munad.
Sega jahu, noaotsatäis soola, söögisooda ja suhkur ning lisa kõrvitsasegule. Maitsesta segu riivitud sidrunikoorega.
Prae kuumas õlis lusikapannkoogid.
Inspiratsioon ajakirjast Nõukogude Naine. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Maitsvad. Sidrunikoort ei lisanud, hoopis natuke kaneeli.
Maitsvad pannkoogid.
Kõrvitsa hooajal tasub pühapäeviti tavapäraste hapupiimapannkookide asemel kindlasti neid proovida. Mulle väga meeldivad! Jahu kogus sõltub sellest, kui mahlane kõrvits on. Mul oli kuiv kõrvits ja 4 dl piisas ilusti.
Tehtud! Kuigi ma pole suur kõrvitsasõber, maitsesid need küll hästi.
Väga maitsvad, omalt poolt lisasin juurde natuke piparkoogi maitseainet :)
Väga maitsvad. Kasutasin muskaatkõrvitsat ja jahu läks ka ainult 4 dl. Ei lisanud midagi ülearust :)Sõime vahtrasiirupi ja kreekapähklitega
Kõrvitsapannkoogid on meie selle sügise avastus, väga head. Teeme ikka uuesti.
Aitäh, tegime just, väga head.... :)
Just sai tehtud paar päeva tagasi :)
Ilusad kollased koogid.
Kõrvitsapannkoogid
Hapupiimaga valmistatud väikesed pontsakad pannkoogid. Õige pannkoogipanni leiate kauplusest Apelsin.