Veidi nätske magus šokolaadikook, mis tehtud valge šokolaadiga. Maitseks lisasin pehmeid kuivatatud viigimarju, mis sobisid imehästi.
125 g võid
200 g valget šokolaadi (mul oli Callebaut)
2 suurt muna
4 sl fariinsuhkrut (60 g)
120 g nisujahu (2 dl)
1 tl vanillisuhkrut
4 suurt pehmet kuivatatud viigimarja
Sulata või ja tükeldatud šokolaad vesivannis või hästi tasasel tulel paksupõhjalises potis. Lase veidi jahtuda.
Klopi munad suhkruga vahule. Sega jahu ja vanillsuhkur.
Haki viigimarjad väiksemateks tükkideks (eemalda vajadusel puine varrejupp), sega jahuga.
Sega munavahu hulka esmalt šokolaadi-võisegu ja seejärel jahusegu. Tõsta küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm kandilisse koogivormi.
Küpseta 180-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni kook pealt kenasti tahenenud on. Seest jääb kook veidi pehme.
Lase jahtuda, siis lõika ruutudeks ja serveeri.
väga maitsev
Valge šokolaadi brownies
Veidi nätske magus šokolaadikook, mis tehtud valge šokolaadiga. Maitseks lisasin pehmeid kuivatatud viigimarju, mis sobisid imehästi.