Krõbesaiad ürdise ricottaseguga

Röstitud nisuleivaviilud (bruschette) ürdi-ricottasalatiga

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

12 viilu saia või ciabatta't

Ürdikate:

250 g ricotta juustu

200 g kodujuustu

2 sl hakitud sibulapealseid

2 sl hakitud värsket tilli

2 sl hakitud värsket murulauku

soola

Valmistamine

Piserda saiaviiludele oliiviõli, rösti kuumas ahjus või grilli all kuldseks. Hõõru saiaviiludele küüslauku.

Sega katteained omavahel, tõsta veel soojadele saiaviiludele ja serveeri.

Loe veel:

Retsept on mugandatud USA autori Ina Garteni raamatust "How easy is that?"

LISA KOMMENTAAR