Soojad maasikad Limoncello likööriga

Kui värsketest maasikatest ja piimast kõrini saab, võib veidi teistsugust desserti proovida.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

500 g maasikaid

0.5 sidrunit

2 sl pruuni suhkrut

2 sl Limoncello sidrunilikööri

Serveerimiseks:

vanillijäätist

Valmistamine

Kuumuta ahi 200°C.

Loputa maasikad, puhasta ja laota ahjuvormi. Lõika sidrunilt kartulikoorimisnoaga kooreribad. Puista sidrunikooreribad ja suhkur maasikatele.

Kuumuta 200-kraadise ahju keskosas umbes 10 minutit, kuni suhkur on sulanud ja maasikad soojad.

Võta maasikad ahjust välja, nirista peale sidruniliköör. Serveeri soojalt koos vanillijäätisega.

Loe veel:


Retsept on Rootsi ajakirjast Allt om Mat (Varma jordgubbar med limoncello). Pildi tegi Tsheburashka.

LISA KOMMENTAAR