Makra-kapsasalat

Üks tuttav rääkis sellisest lihtsast salatist, mida olevat kunagi Selveri köögis valmistatud. Täitsa hea ja kerge salat oli!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

üks väiksem kapsapea

400 g pakk krabinuudleid (surimi)

mahedamaitselist majoneesi või majoneesi-jogurti segu

hakitud värsket tilli või murulauku

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kapsas peenikesteks ribadeks, sega krabinuudlitega. Maitsesta vähese soola-pipraga ning lisa maitse järgi majoneesi ja hakitud tilli.

Serveeri kohe või lase jahedas maitsestuda.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille

LISA KOMMENTAAR

merita
postitatud 16.04.2011 11:19

meie pere lemmiksalat :)

Dee
postitatud 16.06.2012 14:28

Just tulin aiast ja mõtlesin, mida sellist head teha, mis võtaks vaid paar minutit aega. Nüüd söön seda salatit ja kiidan. Maitsev, teen teinegi kord.

Gea
postitatud 04.10.2012 10:37

Samuti meie üks lemmikuid ja nii lihtne teha kusjuures.

Triin28
postitatud 28.05.2013 11:56

Väga mõnus kerge salat, lisasin minimaalselt majoneesi. Plaanin kindlasti uuesti teha.

Koidu Moor
postitatud 11.06.2016 16:12

Teen seda ülepäeva, superhea!

Deivi Loomus
postitatud 24.04.2017 13:38

Tugevama maitse armastajad võivad lisada küüslauku. Proovitud, väga maitsev.

Kaie Tamm
postitatud 25.04.2017 08:57

Mõnusalt tummine kui kasutada majoneesi ja hapukoore segu :)

Rita
postitatud 25.04.2017 09:47

Oi seda salatit sai omal ajal väga palju tehtud (10-15 aastat tagasi), eriti ahjuliha või grillkana juurde.
Olengi vahepeal liiga kaua selle salati tegemisest eemal olnud. Aitäh meelde tuletuse eest!

Julia Koit
postitatud 26.04.2017 10:23

Ma panin lisaks natuke rediseid. Mõnus!