Tonkatsu-kaste

Tonkatsu-kastet serveeritakse Jaapanis paneeritud ja praetud sealihalõikude (tonkatsu) juurde.

Kogus
2.5 dl
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

Variant A:

ketšupit

sojakastet

Worcesteri kastet

musta pipart

Variant B:

0.75 dl ketšupit

3 sl Worcesteri kastet

3 sl riisiviina e. saket

2 tl riivitud värsket ingverijuurt

2 tl riivitud värsket küüslauku

1 sl suhkrut

1 sl mirinit ehk magusat riisiveini

Valmistamine

Variant A: sega kausis ketšup, sojakaste ja Worcesteri kaste omavahel vedelapoolseks pruuniks kastmeks, maitsesta musta pipraga.

Variant B: sega kõik ained väikeses potis. Kuumuta keskmisel tulel keemiseni, siis alanda kuumust ja lase umbes 20-30 minutit podiseda, aeg-ajalt segades. Koori pinnale kerkinud vaht.

Serveeri koos tonkatsu'ga. Fotol olev tonkatsu-kaste on valmistatud esimese variandi järgi.

LISA KOMMENTAAR