Paneeritud sealiha Jaapani moodi tonkatsu

Tonkatsu on Jaapani kööki jõudnud Lääne mõjutusel, ent praeguseks on saavutanud suure populaarsuse. Jaapanlased kasutavad paneerimiseks õhulist panko-riivsaia, mida mina olen ostnud Tallinnast Piprapoest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400-500 g sea sisefileed

nisujahu

soola ja musta pipart

2-3 muna

panko- riivsaia

praadimiseks õli

Valmistamine

Lõik seafilee õhukesteks viiludeks.

Pane soola ja pipraga maitsestatud jahu ühte kaussi, teise kaussi lahtiklopitud muna ja kolmandasse panko-riivsai.

Kasta lihalõigud esmalt jahusse, siis munasse ja siis riivsaia sisse.

Prae kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks ja rabedaks.

Serveeri tonkatsu-kastme ja ribastatud kapsaga.

LISA KOMMENTAAR