Arbuusi-sibulasalat

Mõnusalt suvine salat mahlase arbuusi ja punase sibulaga.

Kogus
kümnele kuni kaheteistkümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2-3 kg arbuusi

3 tk punast sibulat

1-2 tk sidrunit (mahl)

1 sl suhkrut

musta pipart

värsket münti või hernevõrseid

Valmistamine

Koori sibulad, lõika imeõhukesteks viiludeks. Pane koos sidrunimahla ja suhkruga väikesesse kaussi ning lase 30 minutit maitsestuda.

Lõika arbuusi viljaliha kuubikuteks ja tõsta suurde kaussi. Tõsta peale marineeritud sibularattad, maitsesta musta pipraga. Kaunistuseks sobivad mündilehed või hernevõrsed.

Retsept on Soome ajakirjast Kotivinkki 14/2010A. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 15.06.2019 22:29

Mõnus salat suviste grilltoitude kõrvale!