Hiidkrevetid ürdiõlis

Elegantne ja lihtne eelroog keedetud kooritud hiidkrevettidest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

12 külmutatud hiidkrevetti

1 dl külmpressitud oliiviõli

2 sidruni mahl

2 dl hakitud värsket maitserohelist - nt

basiilikut

rosmariini

koriandrit

1 küüslauguküüs

0.25 tl meresoola

väikseid punaseid tšillikaunu paar tükki

Valmistamine

Sega kausis õli, hakitud ürdid, sidrunimahl ja purustatud küüslauk. Lisa jäised krevetid ja lase senikaua maitsestuda, kuni krevetid on täiesti sulanud.

Lisa veel värskeid ürte, timmi maitset hakitud tšilliga. Serveeri kohe.

Retsept on raamatust "Kotilieden jouluaika: Pikkujoulusta loppiaisen" (2006). Pildi tegi KÄRT.

LISA KOMMENTAAR

viiner
postitatud 29.04.2011 23:02

väga maitsvad said, lisasin basiilikut ja rosmariini ning tiba sojakastet! Kindlasti teen veel!

Kärt
postitatud 19.01.2013 15:57

Väga maitsvad, tegin tooretest krevettidest ja grillisin malmpannil. Soovitan!