Kuumuta ahi 110 kraadini. Vooderda suur ahjupann fooliumiga.
Sega kausis munavalge veega koergelt vahule. Lisa puhastatud kreeka pähkli tuumad, sega läbi. Kalla sõelale 2-3 minutiks nõrguma.
Sega suhkur, kaneel ja muskaatpähkel sobiva suurusega paber- või kilekotis. Lisa nõrutatud pähklid, keera kotisuu kinni ning raputa kotti hoolega, nii et pähklid suhkruseguga seguneksid.
Laota pähklid ühekordse kihina ahjupannile.
Küpseta 110-kraadises ahjus 1 tund, sega iga veerand tunni tagant.
Võta küpsetatud pähklid ahjust välja ja lase täielikult jahtuda. Sega aeg-ajalt ja murra pähkleid üksteise küljest lahti.
Säilita õhukindlast karbis või purgis.
Vürtsikad pähklid
Jõuluvürtsidega maitsestatud kreeka pähklid.