Kapsas veiniäädika ja jõhvikatega

Maitsev veganitele sobiv hautatud kapsaroog, mida võib nautida nii kuumalt kui ka külmalt salatina.

Kogus
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

800 g (punast) kapsast

3 tk sibulat

3 sl õli

3 sl heledat siirupit või pruuni suhkrut

1 dl jõhvikaid

1 dl punast veiniäädikat

2 tl soola

0.5 tl musta pipart

Valmistamine

Lõika kapsas ribadeks ja sibul ratasteks. Hauta õlis 10 minutit.
Lisa siirup ja punane veiniäädikas, hauta edasi 30 minutit.
Lisa jõhvikad, maitsesta soola-pipraga.

Retsepti ja pildi saatis SILJA (algretsept vist Maalehe lugejakiri vms)
LISA KOMMENTAAR

Silja
postitatud 26.09.2010 10:06

Üks imehea (vegan)kapsaroog