Rassolnik Rossošanski moodi

Rossošanski (Voroneži oblastis) moodi tehtud rassolnik "Рассольник по-россошански" sisaldab lisaks hapukurgile ka tomatipüreed.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

40 g võid

100 g porgandit

100 g sibulat

100 g porrut

40 g kontsentreeritud tomatipastat

800 g tükeldatud kartulit

1 l kuuma puljongit

140 g hapukurki

maitse järgi hapukurgileent

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta pannil või. Lisa sibul, porru ja porgand, kuumuta läbi.

Lisa tomatipüree ja jätka kuumutamist.

Edasi keeda supp valmis tavalisel viisil :) (Lisa puljong ja kartul, kuumuta peaaegu valmimiseni, siis lisa tükeldatud hapukurk).

Lauale andmisel puista supile maitserohelist. Soovi korral tõsta igale portsjonile hapukooresilm.

Retsept on mugandatud raamatust "Toitlustamine tööstusettevõtetes ja õppeasutustes: roogade koostisnormide kogumik" (kirjastus Valgus, 1969) (algretseptis kasutati või asemel pekki või margariini)

LISA KOMMENTAAR