Kausimagustoit mangoga

Tõeliselt õhuline magustoit, mille söömist ei raatsi kuidagi lõpetada.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g Digestive-küpsiseid

2 x 400 g purki konservitud mangot suhkruleemes

300 g kodujuustu

4 dl 35% rõõska koort

2 sl suhkrut

Valmistamine

Purusta küpsised.

Nõruta mangoviilud, jäta mõni kaunistuseks ja püreesta ülejäänud mango. 

Vahusta rõõsk koor suhkruga ja sega kodujuustuga. 

Lao kaussi esmalt pool küpsisepurust, siis pool mangopüreest, seejärel tõsta peale vahukoore-kodujuustusegu. Siis määri uuesti mangopüreed ja puista peale küpsised.

Lase paar tundi enne serveerimist külmkapis seista.

Tee ise:

Loe veel:

Retsept ilmus ajalehes Postimees Arter 8.5.2010 (võetud raamatust "Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat"), pildi tegi TZIIKI.

LISA KOMMENTAAR

Tziiki
postitatud 14.05.2012 23:08

mõnusalt kreemjas. Magusus ja hapusus on kenasti tasakaalus. Hea kerge magustoit-lihtne ja maitsev.

Triin28
postitatud 15.02.2013 11:21

Magustoit oli kerge, mahe ja läheb edaspidi kindlasti ka kordamisele. Väga lihtne teha!