Suvikõrvitsakeeks pecorino juustuga

Soolane hilissuvine keeks.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Leib/sai
Lisategevused

Koostisosad

300 g suvikõrvitsat

100 g Pecorino juustu vms

3 muna

1 dl hapukoort

1 dl õli

250 g nisujahu

2 tl küpsetuspulbrit

1,5 tl soola

0,5 tl purustatud musta pipart

1 küüslauguküüs

Valmistamine

Riivi juust ja suvikõrvits jämeda riiviga, sega kergelt omavahel.

Klopi munad hapukoore ja õliga läbi.

Sega jahu küpsetuspulbri, soola ja pipraga, siis sõelu muna-hapukoore-õlisegule.

Viimasena sega juurde purustatud küüslauk ja suvikõrvitsa-juustusegu.

Küpseta 175kraadises ahjus umbes 1 tund ja 10 minutit.

Loe veel:

Retsepti jagas ja pilti tegi ZOOZI, kes leidis algretsepti vene ajakirjandusest.

LISA KOMMENTAAR