Soolane hilissuvine keeks.
300 g suvikõrvitsat
100 g Pecorino juustu vms
3 muna
1 dl hapukoort
1 dl õli
250 g nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
1,5 tl soola
0,5 tl purustatud musta pipart
1 küüslauguküüs
Riivi juust ja suvikõrvits jämeda riiviga, sega kergelt omavahel.
Klopi munad hapukoore ja õliga läbi.
Sega jahu küpsetuspulbri, soola ja pipraga, siis sõelu muna-hapukoore-õlisegule.
Viimasena sega juurde purustatud küüslauk ja suvikõrvitsa-juustusegu.
Küpseta 175kraadises ahjus umbes 1 tund ja 10 minutit.
Retsepti jagas ja pilti tegi ZOOZI, kes leidis algretsepti vene ajakirjandusest.
Suvikõrvitsakeeks pecorino juustuga
Soolane hilissuvine keeks.