Supp maitseb kõige paremini järgmisel päeval.
2 kanafileed
1 õun
1 sibul
1 sl võid
1 sl karripulbrit
2 x 400 g konservitud purustatud tomateid
400 g kookospiima
1 dl vett
2 köögiviljapuljongikuubikut
1 tl suhkrut
0.25 tl soola
0.25 tl musta pipart
hakitud värsket koriandrit
Lõika kanafileed ribadeks.
Koori õun, eemalda südamik ja lõika viljaliha kuubikuteks. Koori ja haki sibul.
Kuumuta potis või, lisa õun, sibul ja karripulber ja hauta klaasjaks.
Lisa kanafileeribad, purustatud tomatid, kookospiim, vesi ja puljongikuubikud. Kuumuta keemiseni ja keeda paar minutit.
Kaunista koriandrilehtedega ja serveeri kuumalt koos värske leivaga. Retsept on soome ajakirjast MAKU 2/2010
Karri-kanasupp
Supp maitseb kõige paremini järgmisel päeval.