Karri-kanasupp

Supp maitseb kõige paremini järgmisel päeval.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 kanafileed

1 õun

1 sibul

1 sl võid

1 sl karripulbrit

2 x 400 g konservitud purustatud tomateid

400 g kookospiima

1 dl vett

2 köögiviljapuljongikuubikut

1 tl suhkrut

0.25 tl soola

0.25 tl musta pipart

hakitud värsket koriandrit

Valmistamine

Lõika kanafileed ribadeks.

Koori õun, eemalda südamik ja lõika viljaliha kuubikuteks. Koori ja haki sibul.

Kuumuta potis või, lisa õun, sibul ja karripulber ja hauta klaasjaks.

Lisa kanafileeribad, purustatud tomatid, kookospiim, vesi ja puljongikuubikud. Kuumuta keemiseni ja keeda paar minutit.

Kaunista koriandrilehtedega ja serveeri kuumalt koos värske leivaga.

Retsept on soome ajakirjast MAKU 2/2010

LISA KOMMENTAAR