Arbuusi-fetasalat krevettidega

Mereandidega rikastatud suvine arbuusisalat.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

800 g arbuusi

200 g fetajuustu

400 g keedetud krevette

Salatikaste:

2 sl veiniäädikat

3 sl oliiviõli

soola ja musta pipart

Peale:

2 sl piinia- või seedermänniseemneid

kimp värsket basiilikut

Valmistamine

Lõika arbuus viiludeks, eemalda koor ja seemned. Lõika viljaliha kuubikuteks. Lõika feta kuubikuteks.

Aseta laiale vaagnale arbuusikuubikud, fetakuubikud ja nõrutatud krevetid.

Sega veiniäädikas, õli ja maitseained kastmeks, nirista salatile.

Rösti piiniaseemneid veidi kuival pannil, puista salatile koos hakitud basiilikuga.

Loe veel:

Retsept on Soome ajakirjast Ruokamaailma (6/2010, Vesimeloni-feta-katkarapusalaatti). Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 10.08.2010 16:27

Mõnus suvine salat. Meie rebisime taldrikule veel erinevaid salatilehti ka juurde, siis salat peale ja oi, kui hea.

Pille
posted on 19.06.2019 00:06

Ülleka foto ka:

Kaare
postitatud 19.06.2019 07:52

Grillitud krevetid sobiksid siia ka väga hästi!