Jõuluseks teeb selle Itaalia stiilis desserdi kardemon, samuti katteks kasutatud aprikoosimoosi-astelpajumarjasegu.
3 lehte MEIRA želatiini
2 dl vahukoort
2 sl suhkrut
2 dl keefirit või joogiskyri
1 tl jahvatatud kardemoni
1 dl aprikoosimoosi
1 dl astelpajumarju
Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette likku.
Kuumuta suhkru ja kardemoniga maitsestatud vahukoor aeglaselt keemiseni, siis tõsta pott tulelt ja sega juurde keefir või joogiskyr.
Suru želatiinilehed kuivemaks ja sega ükshaaval koore-keefirisegu hulka.
Kalla magustoiduvormidesse ja pane vähemalt 5 tunniks külmkappi tahenema.
Enne serveerimist kuumuta aprikoosimarmelaad potis, sega õrnalt juurde astelpajumarjad. Jaota panna cotta magustoitudele.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Tegin seda panna cottat aastavahetuseks. Mulle väga meeldis ja imelihtne teha ka. Eriti väga meeldis mulle kaste, nii nutikas.
Superlihtne ja mõnus! Teen kindlasti veel!
Njom njom :P
Mulle meeldis! Mõnus kooslus.
Jõulune panna cotta astelpajumarjadega
Jõuluseks teeb selle Itaalia stiilis desserdi kardemon, samuti katteks kasutatud aprikoosimoosi-astelpajumarjasegu.