2 sl tandoori-karripastat
2 dl paksu kreeka jogurtit
285 g tofu juustu
1 sl õli
250 g riivitud porgandit
50 g rosinaid
1 tl röstitud musti sinepiseemneid
0.5 sidruni mahl
12 väikest naan-leiba
10 cm jupp jämedalt riivitud kurki
1 sl hakitud värsket münti + veel veidi garneerimiseks
soola ja musta pipart
Sega suures kausis tandooripasta ja 2 sl jogurtit. Lisa tofukuubikud ning lase vähemalt 30 minutit maitsestuda.
Pane 8 puitvarrast külma vette ligunema.
Lüki marineeritud tofukuubikud varda otsa. Pintselda õliga ning küpseta kuumas grillahjus 3-4 minutit igast küljest, kuni tofu on kuldne.
Samal ajal sega riivitud porgand, rosinad, sinepiseemned ja sidrunimahl omavahel.
Kuumuta naan-leivad ahus soojaks.
Sega ülejäänud jogurt hakitud mündi ja riivitud kurgiga. Maitsesta.
Tõsta grillitud tofuvardad taldrikutele, pealt mündijogurtit ning kõrvale porgandisalat ning naan-leivad.
Retsept on Briti ajakirjast "BBC Vegetarian Good Food" (July 1999, Tandoori tofu skewers with minty yogurt)
Grillitud tandoori-tofuvardad mündi-jogurtikastmega
Indiapärane suupiste. Serveeri koos porgandisalati ning naan-leibadega.