Bistroosalat

(Prantsuse) bistroosalat nime all tuntakse toekaid salateid, kus on salatilehti, praetud peekonit ning pošeeritud muna. Siin üks võimalikest variantidest.

Parim klaasi külma valge veiniga :)

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

meelepärast lehtsalatit

peekonit

muna

klassikalist vinegrettkastet

purustatud musta pipart

Valmistamine

Rebi salatilehed väiksemateks tükkideks ning aseta suurele taldrikule. Prae peekon pannil krõbedaks, siis nõruta veidi köögipaberil. Pošeeri muna, nõruta veidi köögipaberil.

Tõsta praetud peekon salatilehtedele, peale aseta pošeeritud muna.

Nirista üle meelepärase vinegrettkastmega, jahvata veskist veidi musta pipart peale ja serveeri.

LISA KOMMENTAAR