Kreemjas suitsukanakaste makaronidele

Lihtne ja üsna eestipärase maitsega pastakaste.

Kogus
kolmele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g makarone

Kaste:

2 dl 35% rõõska koort

1-2 küüslauguküünt

200-300 g puhastatud suitsukana

peotäis hakitud värsket peterselli

musta pipart

Valmistamine

Puhasta suitsukana luudest ja nahast, lõika väiksemateks tükkideks.

Keeda makaronid vastavalt pakendi juhistele al dente.

Samal ajal kuumuta potis rõõsk koor keemiseni. Lisa suitsukana ning soovi korral veidi hakitud (värsket) küüslauku. Kuumuta tasasel tulel 5-7 minutit, kuni kaste veidi kokku keeb ja suitsukanamaitseliseks muutub. Sega juurde petersell ning maitsesta pipraga.

Kurna makaronid, sega juurde koorekaste ning serveeri.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 26.04.2017 19:12

Lihtne, maitsev! Kastet just üleliia palju ei ole, kes armastab rohke kastmega pastat, peab koort juurde lisama.

LG
postitatud 19.10.2018 16:51

Lihtne, kiire ja maitsev