Pancetta kana

Kana kintsufileedest rullid. Pancetta asemel võid kasutada ka peekonit.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

8 kanakintsufileed

1 sl riivitud sidrunikoort

2 küüslauguküünt

2 sl hakitud peterselli

soola ja musta pipart

8 õhukest viilu pancetta soolapeekonit või toorsuitsupeekonit

Valmistamine

Loputa kana kintsufileed ja patsuta kuivaks.

Sega riivitud sidrunikoor, purustatud küüslauk, hakitud petersell, meresool ja pipar ning hõõru saadud segu kanakintsude sisse.

Keera kintsufileed rulli ning keera õhukese pancetta- või peekoniviilu sisse.

Küpseta 180-kraadises ahjus 45 minutit, kuni kana on küps.

Serveeri võiga segatud magusmaisiga.

Nipid ja soovitused:

  • Pancetta-kana on Paleo ja LCHF. Soovi korral asenda magusmais sobivama lisandiga. 

Retsept on Jill Dupleixi raamatust "Simple Food". Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Annika Kits
postitatud 16.01.2014 23:22

Väga maitsev! Kana jääb mahlane, katteks olev peekon on mõnusalt krõbe. Kartul sobis ka kõrvale, maisiga ei proovinud.

Ilse
postitatud 26.03.2021 11:09

Maitsev, kui rulle üle jääb, siis sobivad külmalt viilutades võileiva peale ka.