Kana kintsufileedest rullid. Pancetta asemel võid kasutada ka peekonit.
8 kanakintsufileed
1 sl riivitud sidrunikoort
2 küüslauguküünt
2 sl hakitud peterselli
soola ja musta pipart
8 õhukest viilu pancetta soolapeekonit või toorsuitsupeekonit
Loputa kana kintsufileed ja patsuta kuivaks.
Sega riivitud sidrunikoor, purustatud küüslauk, hakitud petersell, meresool ja pipar ning hõõru saadud segu kanakintsude sisse.
Keera kintsufileed rulli ning keera õhukese pancetta- või peekoniviilu sisse.
Küpseta 180-kraadises ahjus 45 minutit, kuni kana on küps.
Serveeri võiga segatud magusmaisiga.
Retsept on Jill Dupleixi raamatust "Simple Food". Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Väga maitsev! Kana jääb mahlane, katteks olev peekon on mõnusalt krõbe. Kartul sobis ka kõrvale, maisiga ei proovinud.
Maitsev, kui rulle üle jääb, siis sobivad külmalt viilutades võileiva peale ka.
Pancetta kana
Kana kintsufileedest rullid. Pancetta asemel võid kasutada ka peekonit.