Imelihtne suupiste, mille valmistamiseks on vaja õhukest lavašši.
õhukest lavašši või nisutortiljasid
riivitud juustu
Lõika lavaš suupärasteks tükkideks, puista peale riivitud juust.
Laota ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus, kuni krõpsud muutuvad kergelt krõbedaks. Ära kõrveta!
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Meie lemmikkrõpsud juba pikka aega. Vahel määrin ka veidikese sulavõiga lavaši üle.
Mina lisan veel sinihallitusjuustu ja küüslauku - mmm - meie pere lemmik krõpsud :)
Merevaigu juustudega tulevad ka head! Aga silm peab tõesti peal olema, et krõpsud ära ei kõrbeks, see juhtub väga kiiresti :)
Mõnest poest (nt. Rimist) saab ka õhukest eestimaist rukkileiba, mis on siis rukkijahust lavaš. Olen teinud ja toimib väga hästi.
Mõnusad!
Meie lisame tavalist riivitud kodumaist juustu ja natukene teravat kastet ka, et oleks vunki :)
Proovi lisada ka natuke sinihallitusjuustu, ja kindlasti ka mõnda ürti sinna juustupuru alla ;)
Juustuga lavašikrõpsud
Imelihtne suupiste, mille valmistamiseks on vaja õhukest lavašši.