Juustuga lavašikrõpsud

Imelihtne suupiste, mille valmistamiseks on vaja õhukest lavašši.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

õhukest lavašši või nisutortiljasid

riivitud juustu

Valmistamine

Lõika lavaš suupärasteks tükkideks, puista peale riivitud juust.

Laota ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus, kuni krõpsud muutuvad kergelt krõbedaks. Ära kõrveta!

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Dee
postitatud 14.04.2010 08:32

Meie lemmikkrõpsud juba pikka aega. Vahel määrin ka veidikese sulavõiga lavaši üle.

Krissukas
postitatud 14.04.2010 13:46

Mina lisan veel sinihallitusjuustu ja küüslauku - mmm - meie pere lemmik krõpsud :)

Koopatibi
postitatud 28.06.2010 16:03

Merevaigu juustudega tulevad ka head! Aga silm peab tõesti peal olema, et krõpsud ära ei kõrbeks, see juhtub väga kiiresti :)

Silja
postitatud 06.01.2013 16:57

Mõnest poest (nt. Rimist) saab ka õhukest eestimaist rukkileiba, mis on siis rukkijahust lavaš. Olen teinud ja toimib väga hästi.

Kaare
postitatud 09.06.2016 13:41

Mõnusad!

reginasoop
postitatud 09.06.2016 14:50

Meie lisame tavalist riivitud kodumaist juustu ja natukene teravat kastet ka, et oleks vunki :)

Saale K.
postitatud 10.06.2016 23:34

Proovi lisada ka natuke sinihallitusjuustu, ja kindlasti ka mõnda ürti sinna juustupuru alla ;)