2.5 dl täisterakaerahelbeid
2.5 dl piima
2.5 dl vett
0.5 tl soola
1 banaan õhukeste viiludena
Sega potis kaerahelbed, piim, vesi ja sool. Kuumuta keskmisel tulel paar minutit.
Lisa viilutatud banaan ja jätka pudru hautamist, putru tihti segades, kuni banaan on lagunenud ja kaerahelbed küpsed. (Selleks kulub umbes 7-10 minutit).
Serveeri kohe, peale nirista vahtrasiirupit.
Retsept on mugandatud mu sõbranna Alanna blogist "Kitchen Parade", pildi tegi Kaare.
Panin koos banaaniga juurde ka mustikaid. See andis mõnusa hapuka meki juurde.
aitäh hea idee eest! pole lapsepõlvest saadik kaerahelbeputru söönud, aga (peaaegu) sellises koosluses maitses väääga hea :)
Meie üks armastatumatest hommikuputrudest. Väga hea, eriti koos võisilmaga. ;)
Minu peaaegu igahommikune puder, aga peale panen hoopis merevaiku. Minule super kooslus. :)
Maitsev, niristasin peale palmisiirupit.
See on üks hea puder! Vahel hommikuti saab tehtud, miinus vahtrasiirup, pluss mesi.
Aitäh pudrusoovituse eest. Super maitsev. Peale panin banaani ja punaseid külmutatud marju. Vahtrasiirup mulle ei maitse.
Vahtrasiirupi asendasin maasikatoormoosiga, mulle maitses!
Mina sööngi banaaniga ja väga hea, kuum puder teeb banaani magusamaks ja veel pehmemaks!
Kaerahelbepuder banaaniga
Põneva banaanilisandiga hommikune puder.