Ürdised kartulid munaga Gruusia moodi

Kartopilis kaurma't serveeritakse kuumalt.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

3 tk hakitud sibulat

4 sl võid

500 g kartulit

2.5 dl vett

0.5-1 tl soola

suur peotäis hakitud värsket koriandrit

2 tk lahtiklopitud muna

Valmistamine

Kuumuta potis või, lisa hakitud sibul. Kata pott kaanega ning hauta hästi tasasel tulel 15-20 minutit, kuni sibul on pehme. Ära pruunista!
Koori ja tükelda kartulid, pane potti koos vee, 0.5 tl soola ja koriandriga. Kata pott kaanega ning kuumuta keskmisel kuumusel umbes 20 minutit, kuni kartulid on pehmed.
Sega juurde lahtiklopitud munad ning kuumuta tasasel tulel veel paar minutit, kuni muna on hüübinud. Vajadusel maitsesta veel soolaga.

Serveeri kohe.
LISA KOMMENTAAR

Tiramiiiisu
postitatud 09.06.2010 14:12

Muna teeb kartuli maitsvaks, üldjoontes on tegemist hästi lihtsa toiduga.