2 sl Tai punast karripastat
400 ml kookospiima
1 l kanapuljongit
500 g värsket forelli- või lõhefileed
200 g kuivatatud munanuudleid
1-2 sl kalakastet
1-2 laimi mahl
2 viilutatud talisibulat
1 viilutatud punane tšillikaun
veidi värsket koriandrit
Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees, siis nõruta, loputa külma vee all ja pane kaussi ootele. Nirista peale veidi seesamiõli soovi korral.
Kuumuta potipõhjas karripastat paar minutit, kuni see on aromaatne.
Lisa kookospiim ja kanapuljong, kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 5 minutit, siis alanda kuumust. Lisa lõhefileetükid. Pošeeri ehk keeda hästi tasasel tulel 4-5 minutit, kuni kala on läbi küpsenud.
Maitsesta supp kalakastme ning laimimahlaga, lisa eelnevalt keedetud nuudlid. Kaunista talisibula, tšilli ja koriandriga.
Mmmm, nii hea, et sööksin ennast löhki. :P
Super hea, kiire, lihtne. Kõigile maitses
Suurepärane supp, valmib kiirelt ning täidab kõhtu. Kalakastme asendasin sojakastmega. Ise sõin ilma tšillita ja oli väga hea, teised lisasid ka tšillikauna viilukaid ning olevat veel parem olnud.
Väga maitsev, mu uus lemmik! kalakaste suht lamp, kui kodus pole siis pole mõtet spets osta ka, arvan mina. Talisibula asemel panin ohtralt rohelist sibulat. Kõik muu oli nii nagu peab ja väga väga mõnus. Meil olid ninad nohused enne kui suppi sööma hakkasime ja nüüd tunne täitsa terve, hea talveõhtu supp :)
Väga maitsev. Kiiresti saab valmis ka. Kõigile omnivooridele maitses hästi.
Parim!
Kasutasin riisinuudleid, väga maitsev supp!
Tehtud!
Mõnus..kui keegi jagaks..tuleks jooksuga
Tai nuudlisupp lõhe ja kookosega
Kookospiima ning lõhetükkidega nuudlisupp sisaldab punast tai karripastat.