2 viilu läbikasvanud peekonit
määrimiseks võid
3 viilu kandilist täistera röstsaia
1 paksem viil küpsetatud kalkuniliha
veidi majoneesi
veidi sinepit
veidi ribastatud lehtsalatit
0.5 küpset avokaadot viiludena
Grilli peekon krõbedaks, siis lase veidi köögipaberil taheneda.
Määri üks saiaviil ühelt poolt võiga, tõsta peale kalkuniliha, veidi majoneesi ja lehtsalatit.
Määri järgmine saiaviil mõlemalt poolt võiga, aseta kalkunile.
Määri saiaviilule veidi sinepit, siis kata peekoniviiludega, siis avokaadoviiludega.
Määri viimane saiaviil võiga ning aseta kõige peale.
Suru võileib kergelt kokku, siis lõika diagonaalselt pooleks, nii et saad kaks suurt kihilist kolmnurkvõileiba.
Retsept on Briti ajakirjast BBC Good Food (August 2008, Turkey and Bacon Club). Pildi tegi LIISI.
Kalkuniliha asemel kasutasin kanaliha ja avokaado asemel värsket kurki. Lisaks veel vahele mõned tomativiilud.
Peekoni-kalkuni klubivõileib
Tuntud Club Sandwich einevõileivale on siin lisatud ka avokaadot. Sobib hästi toekamaks (nädalavahetuse) hommikusöögiks.