Peekoni-kalkuni klubivõileib

Tuntud Club Sandwich einevõileivale on siin lisatud ka avokaadot. Sobib hästi toekamaks (nädalavahetuse) hommikusöögiks.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 viilu läbikasvanud peekonit

määrimiseks võid

3 viilu kandilist täistera röstsaia

1 paksem viil küpsetatud kalkuniliha

veidi majoneesi

veidi sinepit

veidi ribastatud lehtsalatit

0.5 küpset avokaadot viiludena

Valmistamine

Grilli peekon krõbedaks, siis lase veidi köögipaberil taheneda.

Määri üks saiaviil ühelt poolt võiga, tõsta peale kalkuniliha, veidi majoneesi ja lehtsalatit.

Määri järgmine saiaviil mõlemalt poolt võiga, aseta kalkunile.

Määri saiaviilule veidi sinepit, siis kata peekoniviiludega, siis avokaadoviiludega.

Määri viimane saiaviil võiga ning aseta kõige peale.

Suru võileib kergelt kokku, siis lõika diagonaalselt pooleks, nii et saad kaks suurt kihilist kolmnurkvõileiba.

Loe veel:

Retsept on Briti ajakirjast BBC Good Food (August 2008, Turkey and Bacon Club). Pildi tegi LIISI.

LISA KOMMENTAAR

Liisi
postitatud 10.04.2010 21:23

Kalkuniliha asemel kasutasin kanaliha ja avokaado asemel värsket kurki. Lisaks veel vahele mõned tomativiilud.