Tükelda sibulad, küüslauk ja seened. Kuumuta pannil õli, lisa sibul-seened-küüslauk ja prae läbi. Kuumuta segades, kuni vedelik on aurustunud ja seened värvi saanud.
Keeda makaroni al dente. Kurna, aga jäta 2 dl kastme jaoks.
Sega seenesegu ja riivitud parmesan makaronide hulka, siis lisa 1-2 dl pastakeeduvett.
Serveerimisel lisa hakitud peterselli või basiilikut, parmesanilaaste ja värsket salatit.
Tegin retseptis toodud toiduainetega, kuid erinevas proportsioonis. Küüslauku panin ainult ühe küüne, šampinjone rohkem, kasutasin tavalisi spagette. Parmesani panin vähem, kuid ikkagi oli väga hea roog.
Pasta küüslauguse seenekastmega
Keedetud makaronid (nt lihatäidisega tortellini) šampinjoni- või šiitake-seentega.