Kihiline dessert, mis on veidi nagu eestipärane versioon itaallaste Tiramisu-desserdist ja veidi nagu eestipärane versioon brittide trifle-kausikookidest. Sisaldab kamajahu, kohupiima ja magushapukat jõhvikapüreed. Võid magustoitu serveerida pokaalidest või ühest suuremast klaaskausist.
Valmista esmalt jõhvikapüree. Pane jõhvikad ja suhkur potti ning kuumuta tasasel tulel pidevalt segades umbes 10 minutit, kuni suhkur on sulanud ja jõhvikad pehmed. Hõõru marjad läbi sõela ning lase jõhvikapüreel jahtuda.
Sega kohupiim, kamajahu ja kohv omavahel, siis sega hulka suhkruga vahustatud rõõsk koor.
Tõsta kiht kohupiimasegu pokaalide põhja. Kasta küpsised kohvisse ning laota kohupiimakihile. Seejärel lisa kiht jõhvikapüreed, siis jälle kohupiima ja kohvisse kastetud küpsiseid.
Kata magustoidupokaalid kilega ja hoia külmkapis järgmise päevani.
Serveerimisel sõelu peale kakaopulbrit.
Fotol oleva desserdi tegi kasutaja ANUO.
Kihiline kohupiimavorm kama ja jõhvikatega
Kihiline dessert, mis on veidi nagu eestipärane versioon itaallaste Tiramisu-desserdist ja veidi nagu eestipärane versioon brittide trifle-kausikookidest. Sisaldab kamajahu, kohupiima ja magushapukat jõhvikapüreed. Võid magustoitu serveerida pokaalidest või ühest suuremast klaaskausist.