Head isu: lõuna- ja õhtusöök 2015

Narkolepsia
Abikokk
2015-04-08 16:36:58
Mõeldud-tehtud - esmaspäeval tegin suure portsu kapsahautist hakklihaga. Seda võtsin ka eile tööle kaasa. Kuna mulle see roog väga maitseb, siis polnud mul midagi selle vastu, et seda ka eile õhtul kodus süüa. Täna lõunaks omlett seentega ning salat tomatist, jalapenodest ning sibulast. Ma muidu omletti väga ei armasta, aga tänane kukkus kuidagi nii hea välja, et ma oleks nõus omletti sööma iga päev (vähemalt mõnda aega)! Õhtul lähme töökaaslastega bosside juurde grillima.
Pille
Nami-Nami peakokk
2015-04-10 00:48:01
Tegin täna suitsuheeringasuppi. Lapsed sõid täitsa isukalt, esiklapsele ei meeldinud küll muna supi sees, aga kala-köögiviljad sõi ära. Magusaks tükeldasid kiivisid ja pirne.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Narkolepsia
Abikokk
2015-04-10 15:43:45
Pille:
Tegin täna suitsuheeringasuppi. Lapsed sõid täitsa isukalt, esiklapsele ei meeldinud küll muna supi sees, aga kala-köögiviljad sõi ära.
Pille, nägin supipilte Instagramis ja nüüd ei jõua tööpäeva lõppu ära oodata, et minna vajalikku kraami ostma! Esialgu oli plaan täna teha kanasuppi eile küpsetatud kanast, aga sellega läks küll nigelasti. Ostsin Ülemiste Rimist kana, koju jõudes ja pakki avades lõi ninna hirmus hais. Mingil idiootsel põhjusel pigistasin silma kinni ja mõtlesin, et mis seal ikka, lükkan ahju, vaatab mis saab. Noh, mõttetu ajaraisk oli see, sest kana rändas ahjupotist otse prügikasti. Õhtusöögiks jäi lihtsalt kapsa-porgandisalat :( Kirjutasin Rimile FB postkasti kah, aga paistab, et neil on suhteliselt ükskõik. Rimis käimist ilmselt ei lõpeta, sest see on nii tööle kui kodule lähim pood, aga kurb on ikka.
Pille
Nami-Nami peakokk
2015-04-10 21:47:21
Täna olin laisk ja tegin õhtul saiapitsasid. Uut pilti oli vaja ja ega lapsed vastu ei vaielnud :) Kõrvale söödi isukalt Uus-Kongo hapukapsast, täna poest haarasin kaasa. Seda süüakse ka igas asendis, nii et väärt kraam külmkappi soetamiseks. Narkolepsia - nõme lugu tolle kanaga muidugi :(

Narkolepsia
Abikokk
2015-04-10 22:03:23
Pille:
Narkolepsia - nõme lugu tolle kanaga muidugi :(
Nõme jah, aga õnneks kõik lahenes. Pärastlõunal võeti minuga ühendust ning lubati raha tagasi maksta ning lepituseks lasti tordiletist endale meelepärast valida. Kokkuvõttes läksime sõbralikult laiali ja kuna mina tordist ei hooli, siis on selle ärasöömise raske ülesanne korteri meesisikul. Aga kui nüüd söögist rääkida, siis kohe-kohe saab valmis suitsuheerignasupp! :) Edit: IMELINE! Aitäh, Pille!
Silx
Abikokk
2015-04-13 11:48:50
Reedel ahjukilu ja juurikad. Laupäeval külas värske soe suitsulõhe ja juurikad. Miskid koogid olid ka. Eile traditsiooniline pühapäevane ahjuomlett ja letšo.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-04-13 12:54:54
Narkolepsia:
Aga kui nüüd söögist rääkida, siis kohe-kohe saab valmis suitsuheerignasupp! :) Edit: IMELINE! Aitäh, Pille!
Oo, kui tore! Aga miks ma ei näe Su kiidusõnu suitsuheeringasupi retsepti juures? ;) :O Meil oli laupäeval selline lõunasöök: Pepe Kala tursakotletid, keedetud kartul, Uus-Kongo hapukapsas, kurgiribad ja kirsstomatid, keedetud brokoli Džiugase juustuga. Lisaks veel rukkijahus veeretatud ja või-õlisegus praetud värsked meritindid: Ja eile selline: Laual olid sinepi-siidrikana, keedetud spargelkapsas Džiugase juustuga, röstitud peedid mee ja palsamiäädikaga, Uus-Kongo hapukapsas. Õhtul küpsetasin veel banaanimuffineid:

Narkolepsia
Abikokk
2015-04-13 15:57:17
Eile läks pärast hommikusööki lahti üks suur koristamine ja korteri ümbertõstmine ning tööhoos läks lõuna söömine täitsa meelest! Kella 17 paiku olin ma juba nii näljane, et poodi minemise ja kokkamise asemel sai patustatud ning söödud Burger Boxi klassikalist juustuburgerit ning koduteele võetud kaasa nende friikaid.
Triin28
Abikokk
2015-04-14 11:27:24
Õhtusöögiks tegin seda imehead suitsuheeringasuppi. Kõrvale sõime Muhu Pagaritelt pärit värsket leiba.
Rebane
Abikokk
2015-04-14 14:09:46
Eile lõunaks võtsin tööle kaasa peedi-munasalati ning singivõikud. Õhtuks tegin suure pajatäie kanahakkliha ja köögiviljadega tatrapada, mida võtsin ka täna lõunaks kaasa.

Jazzino. teen. naudin.

<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>