Pille Nami-Nami peakokk 2014-05-09 02:00:48 |
Eks see ole natuke vägivaldselt siia piimatoodete alafoorumisse toodud, aga tekitan siis uue teema erinevate vegan-juustude kohta. Oodatud on nii retseptid kui ka niisama muljetused ja seda siis kõikide erinevate veganjuustuliste kohta! Annan sõnajärje üle Vikele ;) | |
Vike Abikokk 2014-05-09 18:10:25 |
Absoluutselt mitte-taimetoitlasena tekkis mul suur tahtmine proovida teha Sandra Vungi kodulehel nähtud vegan Cheddarit. Tegemine on ülilihtne, eriti kui toorained enne valmis mõõta. Suurimaks tõkkeks teel juustuni oli maitsepärmi hankimine. Mina leidsin selle Mahemarketist Mustamäe teel ning hiljem kogemata ka Tallinna Kaubamaja toiduosakonnast (Sojapulbrite jms juurest). Retsept siis siin. Lugedes FB Jah, see on vegan lehelt kommentaare, panin juba alguses agar-agarit topelt. Tegelikult oleks võinud veelgi rohkem panna, sest hetkel sai see ikka selline pehmeke. Järgmine kord vähendan ka soolakogust, minu maitsele oli veidi palju. Aga tehtud sai ja maitses ka (täiskasvanutele). Erinevatel inimestel olid erinevad kommentaarid - kõige lahedam oli see, et leiti, et juust on pasteedi maitsega :D. Aga soovitan kõigil proovida, tõesti tõesti lihtne oli teha! | |