Liisi Abikokk 2013-09-11 00:26:26 |
Avan teema ühe Tartu parima restorani kohta. La Dolce Vita on valitud 2012.a ja 2013.a 50 parima restorani hulka. La Dolce Vita on üks mu lemmikkohti, mis on kindla peale minek, kui head toitu itaalia toitu tahad nautida. Viimasest külastusest oli liiga kaua möödas, nii et täna õhtustasime La Dolce Vitas. Saabudes oli restoran pea tühi, kuid juba kolmveerandtunni pärast olid kõik lauad hõivatud ja mitmed külastajad pidid järgmisesse kohta siirduma. Mitmed laudkonnad olid lastega. Eelroaks kaks toorsingi ja valge- ja sinihallitusjuustuga bruchettat, pearoaks ravioolid. Mina sõin päikesekuivatatud tomatite ja grillitud köögiviljadega ravioole, kaaslane valis singitäidisega ravioolid. Mõlemad kiitsime oma taldrikutäit. Magusaks valisime maasika panna cotta ja tiramisu ning kohvid. Jällegi väga mõnus lõpetus. Jäime igati rahule, hoolimata täismajast saabusid toidud kiiresti, teenindus sujus kenasti ja õhhkond oli mõnusalt hubane. | |
Kirsike Abikokk 2013-10-02 01:35:26 |
Käisin täna seal. Ema jäi oma kanaga väga rahule, ma oma veiselihaga di pizzaiolla'ga mitte nii väga. Praelisandite kohapealt oleks ettekandja meid võinud hoiatada, et seda on palju ja piisab kahele, oleks teiseks lisandiks salati võtnud. Aga kõvaks tarretunud panna cotta ilma vanillitäpikesteta ja teelusikatäie maasikamoosiplärakaga ei läinud kohe mitte. Eriti vinguda ei taha, aga hinna-kvaliteedisuhe (võrdluses tallinna kesklinnaga) oli minu jaoks paigast. Kui tagasi lähen, siis pizzat sööma. | |
Rebane Abikokk 2014-08-11 12:03:13 |
Kuidagi juhtus, et alles esimest korda sattusin sellesse Tartu pea kõige kuulsamasse restorani ja väga meeldis. Kuna korraks oli taevas vihmavärvi olnud, oli terrassil üks laud (mis varju all ei olnud) vaba, mille ka kohe ära napsasime. Päris palju käidi õues vabu kohti piilumas, kuid tundus, et isegi nädala sees on neil õhtuti täismaja.
Võtsime eelroa asemel aperitiivi, spritz nagu spritz olema peab. Sõime pitsat, menüüs nimega Papi (tomatipasta, mozzarella, krevetid, mascarpone, rukola). Krõbe põhi oli imehea ja täidist oli rohkelt. Kahjuks ei olnud rukola just kõige värskem - nii mõnigi kollakas leht oli taldrikule sattunud.
Muidu oli aga kõik väga meeldiv - teenindus kiire ja sõbralik, toit maitsev, majavein hea hinna-kvaliteedisuhtega.
Jazzino. teen. naudin. |
|