Marjuliine Kokaõpilane 2013-08-05 02:06:22 |
Müügiks põldmurakad Hinnasoov kilo eest 5.50 kui leidub tahtjaid siis saatke kiri ka.vaik@mail.ee Haapsalus saab järgi tulla, saadan Cargo, eesti posti ja post24 vahendusel kuidas keegi soovib. Hind sõltub kogusest. Küsid võib alates kilost julgelt. http://et.wikipedia.org/wiki/P%C3%B5ldmurakas | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-08-08 01:15:54 |
Ihii, ma terve eilse õhtu olin segaduses, et kuidas ma sellest murakapakkumisest nii pimestatud olin, et ei märganud, et pakuti hoopis põldmurakaid. Aga algses postituses oli juttu lihtsalt murakatest ;) Ühesõnaga, pakkumisel on põldmarjad, mitte rabamurakad! | |
Marju Abikokk 2013-08-12 12:55:28 |
Jaa, Pille! Mina jäin-gii arvama, et saan varsti portsu ilusad kuldseid murakaid. Oh seda üllatust, kui kapis ootas hoopis punasest mahlast läbi vettinud käärimishaisuline pakk :( Ma olen küll murakaid varem näinud ja poes müüakse ka murakamoosi, mis on päris kindlasti kollane. Müüja ütles küll, et rääkisime lihtsalt teineteisest mööda ja need rabamurakad on hulga kallimad, aga ma pole üldse hindadega kursis ja minu meelest ei saa vastu vaielda, et niisama murakateks nimetatakse neid kuldseid marju. Tähendab, oleksin oma mitmepäevase muretsemise ja frustratsiooni pealt saanud ka hulga emotsionaalsema postituse kirjutada, aga piirdun viisakuse mõttes vaid sellega, et esiteks ei ole võimalik saata marju post24-ga, ning teiseks on tegemist tumelillade põldmarjadega. | |
Grete Kokaõpilane 2013-08-12 21:23:25 |
Jumal tänatud, et ma enne kommentaarid ära ootasin, kui tellima hakkasin. Kurb. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-08-16 20:12:33 |
Marju:
Väga inetu lugu :(
Ma esitasin tellimuse ja siis müüja kirjutas vastu, et tegemist on põldmurakatega (ehk siis põldmarjadega). Siis loobusin. Huvitav, et ta teistele ei pidanud vajalikuks seda täpsustust lisada :(
Jaa, Pille! Mina jäin-gii arvama, et saan varsti portsu ilusad kuldseid murakaid. Oh seda üllatust, kui kapis ootas hoopis punasest mahlast läbi vettinud käärimishaisuline pakk :( Ma olen küll murakaid varem näinud ja poes müüakse ka murakamoosi, mis on päris kindlasti kollane. Müüja ütles küll, et rääkisime lihtsalt teineteisest mööda ja need rabamurakad on hulga kallimad, aga ma pole üldse hindadega kursis ja minu meelest ei saa vastu vaielda, et niisama murakateks nimetatakse neid kuldseid marju. Tähendab, oleksin oma mitmepäevase muretsemise ja frustratsiooni pealt saanud ka hulga emotsionaalsema postituse kirjutada, aga piirdun viisakuse mõttes vaid sellega, et esiteks ei ole võimalik saata marju post24-ga, ning teiseks on tegemist tumelillade põldmarjadega. |
|